натпреварувачи
2 846

Сојузите што завршиле на првите 10 места во крајното рангирање ќе добијат ваучери за дијаманти, како што следува:

1-во место - 6 800 000 Дијаманти
2-ро место - 4 250 000 Дијаманти
3-то место - 3 400 000 Дијаманти
4-то место - 2 550 000 Дијаманти
5-то место - 2 040 000 Дијаманти
 
6-то место - 1 700 000 Дијаманти
7-мо место - 1 190 000 Дијаманти
8-мо место - 1 190 000 Дијаманти
9-то место - 1 190 000 Дијаманти
10-то место - 1 190 000 Дијаманти
Летен шампион

Летен шампион

Победниците во Летните игри ќе имаат чест да го поседуваат овој златен медал во своите профили во сите светови.
Златен орден

Златен орден

Играчите од сојузите што успеале да земат минимум едно прво место во некоја дисциплина, но нивниот сојуз не се рангирал во крајните топ 3, ќе го добијат овој златен орден на своите профили во сите светови.
Вицешампион во Летни игри

Вицешампион во Летни игри

Членовите на сојузот што завршил на 2-ро место во Летните игри, ќе ја имаат честа да го поседуваат овој сребрен медал во своите профили во сите светови.
Сребрен орден

Сребрен орден

Играчите од сојузите што успеале да земат минимум едно второ место во некоја дисциплина, но нивниот сојуз не се рангирал во крајните топ 3, ќе го добијат овој сребрен орден на своите профили во сите светови.
Бронзен медалист во Летни игри

Бронзен медалист во Летни игри

Членовите на сојузот што завршил на 3-то место во Летните игри, ќе ја имаат честа да го поседуваат овој бронзен медал во своите профили во сите светови.
Бронзен орден

Бронзен орден

hp-big Играчите од сојузите што успеале да земат минимум едно трето место во некоја дисциплина, но нивниот сојуз не се рангирал во крајните топ 3, ќе го добијат овој бронзен орден на своите профили во сите светови.
Специјален медал за Летни игри

Специјален медал за Летни игри

Членовите на сојузите, рангирани во финалните топ 10 и кои не добиле други медали или ордени, ќе го добијат овој медал.
Ексклузивен медал за Летни игри

Ексклузивен медал за Летни игри

Сите членови на тимовите рангирани во топ 50 ќе го добијат овој медал, независно дали веќе имаат други медали или не.