натпреварувачи
1 079

Дали сте доволно издржливи?

15
дисциплини
34
Дена

Добредојдовте на 5-тата годишнина на Летните игри!


Овие Летни игри ќе бидат специјални!
Најдобрите помеѓу најдобрите се натпреваруваат помеѓу себе веќе 5 години!
Прашањето е дали ТИ си доволно добар за да се придружиш во Јубилејните Летни Игри?
Ако одговорот ти е да, тогаш знај дека најелитните играчи се тука да се соочат со тебе!
Подготви се за најголемите Летни Игри досега!

Официјален крај на Јубилејните Летни игри

09-15-2021

Кој е големиот победник?

Седмица 3 на Јубилејните Летни игри

09-01-2021

Кој ќе ги освои?